Klaras mamma Sara

Alla inlägg under augusti 2010

Av Sara Eriksson - 26 augusti 2010 11:06

Vi vill hitta de perfekta huset med de perfekta läget, med perfekt mark och med det perfekta priset!

Men hohohoo var finns det huset!!


Jag ringde iaf igår på ett hus som dom ska hyra ut. Huset ligger ute vid Byggmax är 140kvm finns plats för hästar(mark, plats att göra boxar) hyran kommer ligga på 1500 mer än vad vi har just nu, även elen kommer att bli dyrare ca 1500+ i månaden (vi hade 1100 senaste elräkningen på 3 mån)


1500 mer på hyra kan jag betala självklart det är ett större hus. Men om elen ska ligga på 1500+ i månaden då känns de som de kan bli lite för mycket.

Vi skulle även betala sopor själv, det är inte mångra kronor iaf.


Men vi kommer alltså lägga ut ca 3500 mer i månaden än vad vi göra här.

Så vi blir nog tvugna att stryka detta hus.

Sen har vi ju våra vänner här i Njutånger och Enånger, sånna vi fått kontakt med sedan Klara föddes och även barndoms vänner.

Jocke har hittat tillbaka till flera av sina vänner han hade i tonåren här i Njutånger. Så det känns helt underbart när jag äntligen fick honom hit till Njutånger att han hittade tillbaka till sina.

Jag umgicks ju med mina även när vi bodde i stan, men det är på ett helt annat sätt nu när vi bor närmare. Från Enånger tex tar de ju nästan 30 min att åka till stan så 1 timmes res väg för att träffas i 1 timme är liksom onödigt känns de som.


Så vi bor nog kvar här tills rätt hus dyker upp. Men är lite jobbigt eftersom att man hela tiden har/ska flytta i huvudet så blir jag inte hemkär eller vad man ska säga, jag vill inte vara hemma jag är nästan aldrig hemma om dagarna.


Mycket babbel som alltid när jag ska skriva.

Av Sara Eriksson - 25 augusti 2010 22:42

Iallafall en del, för vissa är presenter till

 

Klara så de får ni se när hon fyller år!!  

2 st tröjor från Cubus till Klara i stl 86.

en turkos/vit

 

  

hylla till Klara rum 199kr

 

        

 

Sedan följde de självklart med lite annat tjaffs med så som värmeljus, servetter mm.

Av Sara Eriksson - 25 augusti 2010 22:08

Dagen när Klara hade sin tid för att operera sin tumme. Vi åkte hemifrån strax innan 8 i morse, hade ingen frukost hemma eftersom vi skulle storhandla idag. Så vi var in i Söderhamn för att tanka och köpa oss något att äta. Tack och lov så hade Klara somnat innan vi ens kom till Enånger, så hon slapp frästas av mig och Jocke som satt och åt varsin macka. Klara fick nämligen inte äta något mer än välling 4 timmar  före sin operation. Vi kom ner till Gävle 09:10 och hon hade tid 09:20 så vi kom upp till Barnavd precis i tid.


När vi kom dit möttes vi av underbara sköterskor och en jätte bra ortoped som skulle operera henne.

När sköterskan berättade hur de hela skulle gå till så brast de för mig och jag började gråta, så jobbigt att höra hur dom skulle göra när hon skulle sövas. (skulle somna i armarna på mig/Jocke och bli helt le lös)


Vi nämnade för sköterskan att vi sett en förändring på tummen att den är mycket mer rörlig nu än förut. Sköterskan hann inte ens resa sig innan ortopeden öpnnade dörren för att hälsa på oss och tala om ingreppet.

Han kikade på tummen och vi berättade att tummen inte var lika "stel" som när vi vart på undersökningen i juni.


Ortopeden uteslöt en operation nu utan vi ska istället ringa ner direkt till Ortopeden om det blir så att hennes tumme blir "stel" igen.

 

Så ingen operation för Klara idag!!!


Iställte åkte vi ut till Valbo och shoppade lite på Ikea, Cubus och Intersport.

Av Sara Eriksson - 23 augusti 2010 22:41

Ja det är jag de, ligger i soffan och slösurfar. Jocke åkte precis in till stan för att skjutsa hem sin pappa som vart på sjukan för att han hade under revebenen/bröstet.

Ingen fara antar jag eftersom han får åka hem, men de tog bara 6 timmar för dom att tala om de.


Idag har vi iaf vart på kyrkis och myst, sedan var jag hem och käkade för att sedan styra bilen mot Elin och Bella. Trevligt trevligt, vart bjuden på jättegoda kladdkakor, en med lakrits och en med nötter och center i. MUMMS!


Sedan har vi väl inte gjort så mycket,plockat disk i köket och damsugit.

Ja vi skjutsade Jockes pappa på sjukan då och tänkte vänta till han skulle åka hem och kl var ju typ 16 och Klara hade inte ätit middag så vi köpte oss varsin korv, Klara åt upp hela korven och halva brödet. Duktig flicka!! Men vi åkte iaf hem vid 18:30 då orkade vi inge mer och Klara som sovit i 1 timme nästan måsta väckas för att kunna sova någon gång ikväll.. Lillskruttan somnade ändå vid 20 iaf så hon var lite trött trots nästan 2 timmars sömn idag och sen då 1 timme ikväll..


vilket babbel jag som inte skulle skriva något mycke.

Av Sara Eriksson - 22 augusti 2010 00:05

Ja nu har jag iaf klickat hem ett träns till lille man så nu ska jag väl ta tag i honom någon dag också bara tränset kommit hem.

      

299 kr

Duger som första träns.


Hittade även ett par handskar. Verkligen i behov av de alla är liksom bara trasor.

  

99 kr


På Hööks.



Av Sara Eriksson - 21 augusti 2010 23:55

Snart är denna helg över och pappa Jocke börjar jobba igen. Så mysigt när hela familjen är samlad.


Idag har vi iaf vart på kalas för Bella som blev 1 år idag,gott fika och bus för barnen.

Efter kalaset hämtade Klara och jag upp Emma och Erica för att åka och kika på hästtävling i Enånger,trevligt trevligt. Och Klara självklart överförtjust i alla hästar som cirkulerade runt henne.


Sedan plockade vi upp pappa och vi åkte att handla lite grejer för att göra hempizza,gottans hoppades jag på men vart verkligen besviken, gjorde med kyckling på men var lite för snål på kryddningen på den så den smaka inte så mycket, men tomaten var god iaf:)


Och kvällen har spenderats med Emma och Erica framför en gammal klassiker Fjorton Suger.(hehe lever kvar i fjortisstadiet vi)

Jocke åkte iväg till en kompis vid 20 och är ej hemma ännu (cyklade). Pratade med honom nyss för de hände en liten sak när Emma och Erica skulle åka hem.


Det kom nämligen in en stor fet äcklig padda när dom öppnade dörren och skulle gå ut. Ingen vågade ta i den men tillslut efter mycket om och men så lyckades EMMA få ut den tack och lov, annars skulle jag aldrig kunnat gå i säng om jag visste de satt en padda nere i trapphuset.


Av Sara Eriksson - 20 augusti 2010 10:31

Skulle verkligen vilja ha en tvättstuga. Tänk att ha en tvättstuga med tvättmaskin (helst två) torkskåp/torktumlare. kunna ha strykjärn och strykbräda framme jämt. Jag vill ha en stor tvättstuga där man kan ha alla garderober så man slipper ha de i sovrummet, alla sängkläder,dukar,gardiner och allt sånt ska även få plats där.


Nej nu ska jag rycka tag i alla kläder som Klara håller på riva nerfrån torkställningen, hon är lång denna lilla dam!!

Av Sara Eriksson - 19 augusti 2010 22:00

Nu har mina bilder från FUJIDIREKT kommit!!


Vissa bilder är jag nöjda med och andra inte, förstår inte varför vissa bilder blir suddiga när de blir mindre än de är på datorn..


Har iaf två suuuper fina bilder på Viggo!! Sen även en massa bilder på Klara såklart så är typ 95% av bilderna på henne:)


 

Dessa bilder på Viggo var de som vart så fina!! Dom är så mycket mer levande än vad dom är på dataskärmen!!  

Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards