Klaras mamma Sara

Alla inlägg under augusti 2010

Av Sara Eriksson - 19 augusti 2010 19:56

Igår hittade jag 2 ny tänder i Klaras mun så nu är de 6 st vassa sylar där inne i den lilla munnen. Och dom är bra söt, allra helst framtänderna i överkäken för hon har lika glugg som mamma har:)


Men inte bara Klara som får tänder, även jag håller på att få en av mina visdomständer. Tack och lov verkar den få plats och då behöver man väl inte dra ut dom eller??!!

 


Av Sara Eriksson - 19 augusti 2010 19:56

Igår hittade jag 2 ny tänder i Klaras mun så nu är de 6 st vassa sylar där inne i den lilla munnen. Och dom är bra söt, allra helst framtänderna i överkäken för hon har lika glugg som mamma har:)


Men inte bara Klara som får tänder, även jag håller på att få en av mina visdomständer. Tack och lov verkar den få plats och då behöver man väl inte dra ut dom eller??!!

 


Av Sara Eriksson - 19 augusti 2010 09:08


I morgon blir min lilla flicka 11 månader ynka 1 månad kvar till den stora dagen!!


Dags att börja baka och förbereda lite kanske. Leta presenter och dona.

hihihi,längtar men samtidigt så vill jag ha tillbaka lilla bebis Klara.

  

Av Sara Eriksson - 18 augusti 2010 09:40

Inte ännu, men de ser ut som de vilken sekund som helst ska börja, blåser gör de iaf och Klara blåser väl omkull om vi går ut.


Idag blir de nog ännu en dag hemma, om ingen vill ha lite sällskap av oss då?!


Funderade på kyrkis i morse, men eftersom Klara vaknade 09:30 så orkade vi inte stressa för de får vi jämt göra när vi ska på Kyrkis annars också.


Nej nu ska vi gå och äta frukost och sen blir de duschen känner jag.


Av Sara Eriksson - 17 augusti 2010 13:51

 


Detta är alltså för snart 6 månader sedan!!!!  

Min lilla tjej var då ynka 5 månader gammal!!

Av Sara Eriksson - 17 augusti 2010 13:17

Gratis är gott brukar man säga, men jag säger gratis är vackert istället. Har precis beställt 100 bilder från Fujidirekt och betalar endast för frakten på 29kr!



Idag är de en sån där seg dag här hemma. Klara sover just nu sedan 30 min tillbaka, hoppas att hon sover en stund så jag hinner plocka ur diskmaskin och hänga lite tvätt.. För några dagar sedan insåg vi att tvätten torkar fortare i vardagsrummet än i sovrummet. Har inte velat haft den i vardagsrummet för de allt blir så stökigt och dammigt men nu måsta vi göra en förändring så vi fick lite ordning i sovrummet så nu står tvättställningen i vardagsrummet och de torkar på mindre än 1 dygn så de är bätre än att ha de i sovrummet där de tar 2 dygn liksom.


Idag har min mormor&morfar vart hit, och gratulerat Klara som hade namnsdag i torsdags den 12/8. Klara fick en jätte söt klänning.

Så i morse när vi vaknat och ätit frukost så gjorde jag en sockerkaka, bara en tråkig vanlig för hade ingen fantasi till något annat.


Annars händer inte så mycket just nu. Klara ränner runt som en tok hittar på massa bus hela tiden. Och för de mesta är de hörbarhet 0 i hennes öron verkar de som.

Av Sara Eriksson - 13 augusti 2010 20:57


Igår var Klara och jag in till stan för att leta present och de hittade vi, hittade även en klänning till Klara att ha på dopet i morgon, efter de kom pappa till stan och vi åkte för att handla på ICA Maxi.


Och varje gång jag är där så är de alltid massa ungdomar som nyttjar "våra" familjeparkeringar!! Visst har man 1 barn så går de självklart att stå  på en vanlig, men dom är jäkligt trånga när man ska ut med Klara, man måste liksom öppna dörren fullt för att krypa in och spänna lös henne och sen lyfta henne ur bilen. När man gör de på vanliga parkeringar så slår dörrarna i bilen brevid!!

Inte så kul..


Och idag har vi vart till Katarina,Lova och lilla Liv. hihi snoosat lill bebis har jag gjort ynka 2½ månad:)

Sedan var jag in till stan för att hämta pappa Jocke eftet han lämnat tillbaka sin mammas bil, så åkte vi på Ica(Håsta Rimi) Var så länge sen jag var in där så, köpte tändvätska, och lite godis som vi myst med i kväll..


Nej nu ska jag roa mig med något annat, tills sängen kallar.

Av Sara Eriksson - 13 augusti 2010 20:53

Det finns bara ett sätt att förklara vilken tokig dotter jag har!!


Ber om ursäkt att den ena bilden är suddig, men var bara tvungen att ha med den!!!  

Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards