Klaras mamma Sara

Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Sara Eriksson - 11 maj 2010 21:55

  Klara har börjat dra in underläppen väldigt mycker och ser så finurlig ut när hon gör de!!   Sitta på pappas axlar och dra ihåret är sååååå roligt!!

Mitt i nysen!! Men lika glad för de är hon!!


Mamma Älskar Dig

Klara Anna Linnea  

Av Sara Eriksson - 11 maj 2010 21:44

Ja nu har denna tisdag gått också.

Dagen har bestått av hästar hela dagen känns de som.  Jag red en långtur i dag med Erica och Johnny. Förutom att jag blir förbannad på bilar som inte saktar ner i tid så gick allt bra. Vi mötte tex en Saab som typ inte kan ha sett oss för sen när han kom typ 10 m från oss då typ tvärnitade han. Dessutom så var de i närheten av en bondgård och man kör väl verklen inte fot vid en bondgård tänk om det stått en ko på vägen liksom, dom flyttar ju sig inte direkt skulle jag tro, för dom måste fundera lite innan dom rör sig ifall dom rör sig i onödan liksom.


Men iallafall kommer jag har världens träningsvärk i morgon känner i benen redan nu, ooh otränad.se då, hehe.. Skulle behöva rida i morgon också så kanske de värsta försvinner. Får se kanske bara longerar henne då istället så hon får sträcka på benen.

Hon gick iaf super bra idag och efter att lämnat Erica och Johnny vid deras stall så fortsatte vi ytterligare 700 m och kände att Fluga verkligen var mjuk och behaglig att rida så travade lite och shiiit pomfritt allt var så avslappnat och skönt för engångskull, var riktigt länge sen de var så. Kan kanske bero på att hon är så otroligt seg att värma upp och kräver en låååång galopp innan hon är varm i kroppen och redo att jobba, AVSLAPPNAT! Hon behöver med andra ord springa av sig lite överskotts energi.

Av Sara Eriksson - 11 maj 2010 07:47

  


Skip Hop Duo Deluxe är en skötväska som är skapad för att rymma allt som behövs när man som förälder är ute med sin baby. Olika fickor och fack gör det smidigt att få plats med blöjor, flaskor, kläder och leksaker.
De smarta barnvagnsremmarna gör det enkelt att fästa väskan på vagnen. På de nya patenterade spännena till remmarna är även axelremmen fäst så det går snabbt att flytta väskan från vagnen till axeln eftersom axelremmen aldrig behöver tas av.


Mina egna ord.

Visst är väskan stor och rymlig men på något sätt så blir den trång på engång.

Eftersom Klara är ett så kallat "kräkbarn" så går de åt ibland 3 byten på en dag så i väskan måste jag ju få plats med en massa kläder alltså. Och det är ju inte bara kläder man ska ha med dig, det är ju blöjor, våtservetter matskål(tallrik) sked, vatten flaska, matburk, mellan mål, burk med majs krokar, idominsalva, näsdukar. hmmm är de något mer jag har i den. Ja de blir en hel del iaf inte konstigt att den blir smeckfull.

Och när väskan blir smeckfull så går den tyvärr inte att stänga eftersom det är magnet stängning på den, så en dragkedja hade vart alldeles ypperligt.

Men det är väldigt bra att de är spec nätfack på sidan för vällingflaskan och sedan är det ett mobilfack på andra sidan.

Att den lätt går att hänga på vagnen och axelbandet är skönt att bära ifall vagnen inte är med någon gång.

Förutom att vi måste ha så mycket kläder med oss att väskan blir smeckfull så får väskan ett bra betyg tycker jag.


Vad har ni för skötväska/skötväskor?


Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards