Klaras mamma Sara

Alla inlägg under maj 2010

Av Sara Eriksson - 14 maj 2010 21:22

 

Mammas lilla flicka är så stor nu!

Stl 80 på kläderna och stl 18 på skor.

Kan vinka

Vet vart lampan är på flera ställen

Vet var pappa är och kan säga pappa ( bapapaa)

Sätter sig själv

Ställer sig upp mot grejer

Står i krypställning men glider runt med ena foten i golvet

Dansar till musiken på pappas telefon

Rider på mormors häst (skrattar och är helt överlycklig)

Jagar mormors hund (som inte vill vara med henne)

Pussar på "kommando"

Kasta bollar

Tar innebandyklubban till bollen

Leker tittut själv under täcket

Dricka själv i pipmuggen

Börjat tugga maten och kex

Stoppar i nappen själv

Vet vad Ajjaj är (ibland)

Vet precis vad hon får och inte får göra



Ja och en massa mer men det är de senaste hon lärt sig.

Tänk att denna stora flicka på ca 73 cm och 10 kg har legat i min mage!!

Nej har hon verkligen gjort de!?!?

Var de hon som kom upp på min mage/bröst den där söndagen den 20 september 19:35!!

Var de verkligen de!!


Hon är iallfall mitt allt min älskade dotter!!

Av Sara Eriksson - 14 maj 2010 21:11

Jag har världens underbaraste dotter!! Hon är mitt allt, hon gör min dag!!

Även om hon då och då låtsas vara pappas flicka så kommer hon alltid smygandes med en liten spontan PUSS lite då och då när man sätter sig på golvet:)

Hon låtsas nog vara pappas flicka för att han inte ska känna sig så bort glömd, eller vad tror ni!!



Idag har vi köpt en resesäng till Klara bra att ha ifall vi någon gång i sommar åker på semester (Öland) och sen så ska hon sova hos sin Farmor i morgon natt för då ska pappa och jag ut och roa oss lite granna. Andra gången vi ska sova ensam utan henne. Det lär blii såå tomt!! Men lite skönt ändå, men man kan ju inte riktigt slappna av. Men går nog bra för hon tycker om Farmor väldigt mycket! Och blir så glad när hon hör hennes röst i telefonen.


Resesängen kostade iaf 399 kr på Jysk, inge pengar trodde den var mycket dyrare men vi kollade upp de och såg att den bara gick på de. Och den kan ju användas upp till ca 3 år. (18kg eller 86 cm)

Lär köpa täcke sen till sängen i morgon får henne täcke följa med så hon får känna sin egen/vår lukt känner sig nog mer hemma i sängen då tror jag.




Av Sara Eriksson - 11 maj 2010 21:55

  Klara har börjat dra in underläppen väldigt mycker och ser så finurlig ut när hon gör de!!   Sitta på pappas axlar och dra ihåret är sååååå roligt!!

Mitt i nysen!! Men lika glad för de är hon!!


Mamma Älskar Dig

Klara Anna Linnea  

Av Sara Eriksson - 11 maj 2010 21:44

Ja nu har denna tisdag gått också.

Dagen har bestått av hästar hela dagen känns de som.  Jag red en långtur i dag med Erica och Johnny. Förutom att jag blir förbannad på bilar som inte saktar ner i tid så gick allt bra. Vi mötte tex en Saab som typ inte kan ha sett oss för sen när han kom typ 10 m från oss då typ tvärnitade han. Dessutom så var de i närheten av en bondgård och man kör väl verklen inte fot vid en bondgård tänk om det stått en ko på vägen liksom, dom flyttar ju sig inte direkt skulle jag tro, för dom måste fundera lite innan dom rör sig ifall dom rör sig i onödan liksom.


Men iallafall kommer jag har världens träningsvärk i morgon känner i benen redan nu, ooh otränad.se då, hehe.. Skulle behöva rida i morgon också så kanske de värsta försvinner. Får se kanske bara longerar henne då istället så hon får sträcka på benen.

Hon gick iaf super bra idag och efter att lämnat Erica och Johnny vid deras stall så fortsatte vi ytterligare 700 m och kände att Fluga verkligen var mjuk och behaglig att rida så travade lite och shiiit pomfritt allt var så avslappnat och skönt för engångskull, var riktigt länge sen de var så. Kan kanske bero på att hon är så otroligt seg att värma upp och kräver en låååång galopp innan hon är varm i kroppen och redo att jobba, AVSLAPPNAT! Hon behöver med andra ord springa av sig lite överskotts energi.

Av Sara Eriksson - 11 maj 2010 07:47

  


Skip Hop Duo Deluxe är en skötväska som är skapad för att rymma allt som behövs när man som förälder är ute med sin baby. Olika fickor och fack gör det smidigt att få plats med blöjor, flaskor, kläder och leksaker.
De smarta barnvagnsremmarna gör det enkelt att fästa väskan på vagnen. På de nya patenterade spännena till remmarna är även axelremmen fäst så det går snabbt att flytta väskan från vagnen till axeln eftersom axelremmen aldrig behöver tas av.


Mina egna ord.

Visst är väskan stor och rymlig men på något sätt så blir den trång på engång.

Eftersom Klara är ett så kallat "kräkbarn" så går de åt ibland 3 byten på en dag så i väskan måste jag ju få plats med en massa kläder alltså. Och det är ju inte bara kläder man ska ha med dig, det är ju blöjor, våtservetter matskål(tallrik) sked, vatten flaska, matburk, mellan mål, burk med majs krokar, idominsalva, näsdukar. hmmm är de något mer jag har i den. Ja de blir en hel del iaf inte konstigt att den blir smeckfull.

Och när väskan blir smeckfull så går den tyvärr inte att stänga eftersom det är magnet stängning på den, så en dragkedja hade vart alldeles ypperligt.

Men det är väldigt bra att de är spec nätfack på sidan för vällingflaskan och sedan är det ett mobilfack på andra sidan.

Att den lätt går att hänga på vagnen och axelbandet är skönt att bära ifall vagnen inte är med någon gång.

Förutom att vi måste ha så mycket kläder med oss att väskan blir smeckfull så får väskan ett bra betyg tycker jag.


Vad har ni för skötväska/skötväskor?


Av Sara Eriksson - 10 maj 2010 20:28

     

Undrar vad lill bruden har i kikarn!!   

     

             

  

Till slut kommer man dit man vill, även om mamma och pappa försöker lära ut hur man ska krypa så fungerar de inte riktigt!

Av Sara Eriksson - 10 maj 2010 10:55

 


Blääää för detta väder, jag som hoppats på sol i dag för Klara och jag ska cykla till Iggesund tänkte jag. Men vet inte om de blir så nu blåser som sjutton och är bara grått och trist!!!

JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Sara Eriksson - 9 maj 2010 22:23

Får ursäkta att de kommer upp så dåligt med bilder, lovar att bättra mig, även om jag tar bilder varje dag så kommer de inte in på datorn av sig själv, typiskt nog !!

Men lovar att nästa inlägg kommer att innehålla bilder.


Här hemma har Klara piggnat på sig ordentligt, mesta dels den där jäklans hostan som inte släpper taget, men det är bättre inte feber på 4 dagar nu tror jag eller är de 5 kanske.


I helgen har de inte hänt spec mycket, vart i Skarplycka mest eftersom det är såååå trist att vara ute här alldeles vid e4:an man hör ju knappt vad man själv tänker liksom. Jätte kul not!!

Igår red jag med Erica en sväng och idag har vi vart ute och myst hälsat på grnnarna där som jag typ bodde hos när jag var liten eller ja jag var iaf där minst 1 gång om dagen oavsett dag till och med på Julafton var jag dit :)

Jag och Klara var dit en sväng iaf och hejjade på dem när dom var i trädgården. För övrigt så är dom 90 respektive 88år tror jag. Bor i hus och kör bil! Hur coolt är inte de!!


Nej nu ska jag kika på Wallander.!

Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards