Klaras mamma Sara

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Sara Eriksson - 15 juni 2010 22:25

Memmms Gulltös!!

(Klara säger memm istället för mamma)


Idag är de så som sagt tisdag och var meningen Jocke skulle jobbat i dag, men pga regnet som kom i natt och i morse så hade dom inte hunnit målat klart huset och då kunde dom inte riva någon ställning. Så istället åkte vi till Söderhamn för att umgås med Jockes faster Inger, kusin Sara och hennes guddotter Elenore som är 1,3 år. Sååå söt liten flicka, hade kameran med mig men glömde helt av mig att ta bilder.


Vi hade iaf mysigt och barnen fann varandra på engång, de delades ut kramar och pussar till höger och vänster. Dock bara till varandra. Elenore kan inte gå än men en jäkla fart på krypningen hade hon Klara hann inte alls med, och hon måsta ju kolla på allt annat runt om också. Sedan gick vi ner på stan och till Jockes kusin Camillas jobb och hälsade på en sväng innan vi åkte hem.


Får se om Sara och Elenore kommer upp hit till oss den 26e och hälsar på.

Annars får väl Klara och jag ta oss en tur ner och hälsa på dom. De tar ju liksom lika lång tid till Hudik som till Söderhamn för oss.


Annars så har Klara i dag upptäckt att mamma har en katalog full med hästar! Yeppiiiii!! Hon kan sitta hur länge som helst och titta när man bläddrar i den, annars brukar hon liksom smita iväg och bli less när man läser bok eller så.

Hon smiter även iväg fort som tusan när hon ser att man går och hämtar en blöja, eller när man tagit av den gamla och ska vika ihop den. Kvick som en liten fisk är vad hon blitt.


I morse tog hon pappas snusdosa på bordet med och så fort jag reste mig så smet hon iväg med den, lillrackarn!!



Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards