Klaras mamma Sara

Alla inlägg den 13 april 2010

Av Sara Eriksson - 13 april 2010 20:02

Ja herregud vad skönt de är ute nu!! Våren är verkligen här på riktigt och nu har jag fått sommardäck på bilen också.. Fast den vart väldigt knepig sa Jocke så får väl se hur de känns i morgon..


Nu är stängslet till hästarna fixat lite de var jo totalt över snöat förut i vinter och nu har de tinat fram och hästarna har ju vart utan för 3 gånger i vinter.. Jäkla snö!! Men nu ska dom väl inte gå ut iaf.. Längtar till sommar så man kan släppa ut dom på bete istället börjar bli jäkligt kladdigt i hagen nu,, usch för höst och vår!!!


Av Sara Eriksson - 13 april 2010 13:37

Ridturen gick mindre än bra i dag, jäkla blåsväder!!


Inga vantar på, förlovningsringen på fingret och en häst som är allt annat än sammarbetsvillig!! Helst springa fort som fan hela tiden!! Fast hon itne får gör de EN enda gång!!  Grrrrr inte på humör nu..

Tur att Klara sover så hon slipper vara med sin sura arga mamma just nu.

Allt hade gått bra hos grannen Ulla iaf, Klara hade suttit på golvet myst och log hela tiden sa dom... Och hon vela gärna ha Klara igen bara att säga till så de är ju kanoners de...


Nej nu ska jag gå och leta reda på någon lä men först ska jag väcka skruttan och ge henne lite mat se om hon är nå sugen, ANTAGLIGEN



Av Sara Eriksson - 13 april 2010 09:08

Så är de tisdag, i morgon är de onsdag och halva veckan är gjord innan helgen :)

Pappa jobbar förmodligen sista dagen i dag i Söderhamn, verkar som han blir hemma resten av veckan sen, MYS! Sen skulle han iväg och snacka med någon annan om jobb, han vill inte åka iväg från oss och jobba. Och de var jobb ganska långt bort nu tror jag.  Hoppas han hittar något annat snart även om han inte kommer att tjäna de pengar han gör när han jobbar nu så är de ändå mycket skönare att få hem honom på kvällarna!!


Klara har legat i sängen med mig sedan 08:30 och pruttat med munnen, hon kom på igår kväll igen att hon kunde prutta hon försökte hela gårdagen men lyckades inte för hon drog in undeläppen så mycket, men nu jäklans fungerar de igen.

Hon är så goo, först pruttar jag med munnen så skriker hon ett glädjetjut sen pruttar hon.. Så nu sitter hon på golvet och leker och pruttar HELA TIDEN.


Nej nu frukost sen ska jag iväg och rida var menigen vid 11-11:30 men grannaen var tvungen att åka och jobba kl 12 så därför vart de vid 10 istället.



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards