Klaras mamma Sara

Alla inlägg den 26 april 2010

Av Sara Eriksson - 26 april 2010 09:08

Nu går de inte längre att sätta Klara på golvet och gå in till köke för att hämta något, hon kan inte ens ligga på rygg längre för hon är ÖVERALLT!

När hon sitter upp så trycker hon ner fötterna i golvet sen hoppar hon med rumpan så hon åker framåt, och när hon ligger så ålar hon sig. Och fort som satan går de.


En annan sak om hon lärt sig det är att låta som en Indian, en gång när hon satt hon tjoade på golvet som vanligt så satte jag fingret för munnen och tog bort de flera gånger som man gör för att låta som en Indian, så nu så fort man sätter fingret för munnen så börjar hon att låta aaaaaaaaaaaaaaaa. Så får man sitta och hålla på så med fingret på henne, tycker de är jätte roligt. Men igår kväll så skulle vi visa de för morfar så gjorde hon de en kort sväng bara, sen vart de bus i hennes ögon så då gick de inge mer, såg riktigt lurig ut där med morfar ett tag.

Av Sara Eriksson - 26 april 2010 08:58

Nu är de alltså ännu en ny vecka och i morgon blir Klara 7 mån och 1 vecka. Denna vecka händer de roliga saker varje dag känns de som :)

Idag är de föräldraträffen(mammaträff) i morgon ska vi åka upp till Nytorp på Bellas bal, på onsdag inget spec, torsdag åka till stan handla present och blomor till Bella, på fredag då är de sista April och Bella tar studenten så ska vi till Nytorp igen och sedan ska vi till Enånger och käka student mat och tårta.

Helgen, Buspalatset kanske?! Emma&Viggo? Sen ska även Emma&Erica ev komma hit och käka och fira sina födelsedagar :) Lite så där i efterhand, men kändes som att de var dags att hitta på något tillsammans :)


Så de var vår vecka!


Mina två underbaringar ligger fortfarande och sover, tycker dom borde vakna nu snart. Jag fick inte plats i min egen säng så jag orkade inte ligga kvar och trängas, Klara tar verkligen upp stor plats. Kom till vår säng 01:30 i natt var jätte ledsen vet inte vad de var riktigt, men hon somnade iaf sen och vaknade vid 6 för välling sen har ho kommit närmare och närmare mig. Tänk om hon kunde trängas med sin pappa istället någon gång.


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards