Klaras mamma Sara

Alla inlägg under april 2010

Av Sara Eriksson - 27 april 2010 10:52

Idag är de tisdag vilket betyder att vi drar till Nytorp för att fota Bella på hennes bal öven hennes klass får jag nog med på bild. Ska bli jätte kul att få fota lite bal också istället för att fota typ bara Klara och djur.


Vi tänkte passa på att åka lite tidigare och åka över Söderhamn och Bollnäs för att åka på Barnenshus och köpa cykel hjälm till lill älskling, och i Bollnäs tänkte jag springa in på butiken med barnkläder och leta något till lilla Norah som vi för övrigt inte hälsat på ännu efter som Klara fortfarande hostar och snorar, men är så sugen på att gosa på den lilla trollungen som dom kallar henne.

Vi ska även in på Rusta i Bollnäs och komplettera upp lite schampo,tvål, tandkräm och sånt. Kul med lite affärsbyte Ö&B är lite smått halv tråkigt nu tycker jag.


Ska åka när Klara ätit sin lunch, så strax efter 13 blir de väl.

Nu på morgonen har Klara vart på topphumör! Hon skrattat och busat hela morgonen, hon håller även på att lära sig vinka, ibland lyckas vi få henne till de men inte är de ofta inte, man får själv sitta och vinka som en tok innan hon kommer på att hon också kan göra de.


Av Sara Eriksson - 26 april 2010 09:08

Nu går de inte längre att sätta Klara på golvet och gå in till köke för att hämta något, hon kan inte ens ligga på rygg längre för hon är ÖVERALLT!

När hon sitter upp så trycker hon ner fötterna i golvet sen hoppar hon med rumpan så hon åker framåt, och när hon ligger så ålar hon sig. Och fort som satan går de.


En annan sak om hon lärt sig det är att låta som en Indian, en gång när hon satt hon tjoade på golvet som vanligt så satte jag fingret för munnen och tog bort de flera gånger som man gör för att låta som en Indian, så nu så fort man sätter fingret för munnen så börjar hon att låta aaaaaaaaaaaaaaaa. Så får man sitta och hålla på så med fingret på henne, tycker de är jätte roligt. Men igår kväll så skulle vi visa de för morfar så gjorde hon de en kort sväng bara, sen vart de bus i hennes ögon så då gick de inge mer, såg riktigt lurig ut där med morfar ett tag.

Av Sara Eriksson - 26 april 2010 08:58

Nu är de alltså ännu en ny vecka och i morgon blir Klara 7 mån och 1 vecka. Denna vecka händer de roliga saker varje dag känns de som :)

Idag är de föräldraträffen(mammaträff) i morgon ska vi åka upp till Nytorp på Bellas bal, på onsdag inget spec, torsdag åka till stan handla present och blomor till Bella, på fredag då är de sista April och Bella tar studenten så ska vi till Nytorp igen och sedan ska vi till Enånger och käka student mat och tårta.

Helgen, Buspalatset kanske?! Emma&Viggo? Sen ska även Emma&Erica ev komma hit och käka och fira sina födelsedagar :) Lite så där i efterhand, men kändes som att de var dags att hitta på något tillsammans :)


Så de var vår vecka!


Mina två underbaringar ligger fortfarande och sover, tycker dom borde vakna nu snart. Jag fick inte plats i min egen säng så jag orkade inte ligga kvar och trängas, Klara tar verkligen upp stor plats. Kom till vår säng 01:30 i natt var jätte ledsen vet inte vad de var riktigt, men hon somnade iaf sen och vaknade vid 6 för välling sen har ho kommit närmare och närmare mig. Tänk om hon kunde trängas med sin pappa istället någon gång.


Av Sara Eriksson - 25 april 2010 20:52

Ja våra kvällrutiner har blivit helt rubbade nu sedan de blivit så ljust ute och de är ju fortfarande ljust och såååå mysigt ute. Klara slocknade förut mellan 19-20 oftast strax efter 19, och vi gav henne välling i soffan sen la vi ner henne och hon la sig till rätta och slocknade innan man hunnit gå ut ur hennes rum. Men nu är hon fortfarande vaken, sitter och leker på golvet för fulla muggar förtillfället försöker hon ta av sig pyjamasen och mellan varven så försöker hon resa sig mot väggen. Ikväll så somnade hon när vi åkte från mina föräldrar vid 18:30 och sen kände vi för att sitta ute en stund och njuta av kvällsolen så då fick hon sitta kvar i bilen och sova i 15 min sammanlagt så inte så kontigt om hon inte vill sova när vi kom in sen. Men annars varje kväll så har de blivit sent varje kväll senaste veckan och knasigt när hon var sjuk också såklart. Tror nästan hon sover för mycket på dagen så dags att ändra sovrutinerna på dagen lite.


Ikväll har vi vart till mina föräldrar och monterat en av cykelnstolarna på mamma/mormors cykel tog även en liten tur, på 500 m eftersom Klara inte har någon hjälm (inhandlas i morgon) men Klara tyckte de var roligt kände hur hon satt och sprattlade med go bena sina. I morgon ska vi hämta en cykel hos Jockes pappa så ska vi sätta den andra cykelstolen på den. Så mysigt att cykla med henne.


Tyärr glömde jag ju kameran hemma när vi cyklade i dag så inga bilder men i mrogon ska jag ta en massa bilder på lill tjejen!!



Av Sara Eriksson - 25 april 2010 16:24

Ja i natt blev jag faster åt lilla Norah, sen söt hårig liten flicka på 52 cm och 3834 gram tror jag de var.  Tyvärr ingen bild ute på LG ännu och den på telefonen var inte så bra, men de kommer inomkort.

 

Ja nu är jag allt jag kan vara ännu på några år iaf.

Jag är mamma,moster och faster, bara mormor som saknas och de lär dröja iaf 20 år till hoppas jag.

 

Idag har vi var till Jockes mamma och hennes karl i Harmånger fick med oss 2 st cykelsitsar därifrån, dom är ju några år men det gör ingenting tycker jag. En ska iaf mamma/mormor ha.

Var även på Kjelles en sväng köpte 3 st blommor eftersom 3 av blommorna i våra fönster inte vela leva med oss något mer. Men nu har vi iaf 3 nya fräscha blommor/växter i fönstrena. Skulle vilja ha något som hänger i dom också för våra fönster är så höga.

Ska kika någon annanstans också till veckan.

 

 

Av Sara Eriksson - 24 april 2010 09:13

Nu är vi vakna här hemma, eller vi har vart vaken sedan 8 Klara och jag iaf.


Idag ska jag åka in till staden med Bella och kika på lite ev köpa ett par skor jag hittade igår, och sen ska jag kika på nå nya kläder.

Klara ska vara med pappa och vet inte riktigt vad dom ska göra. Ut och åka tror jag visst.


Föresten så hade den gula Emmaljunga vagnen kommit in på Leklust också. Såå jäklans snygg var den!! Men den blir nog ganska lortig, så den färgen måste jag nog tyvärr stryka om jag inte vill tvätta suflett med mer varje dag.


Nu ska jag läsa HT kolla efter någon cykel, var in på Percykel i går och kolla men jag vill inte lägga ut 5000 på en cykel om vi ska köpa en ny barnvagn i sommar och dessutom så har jag nyss köpt en kamera för den summan så. Det får bli en beg, cykel. Funkar lika bra förhoppningsvis.

Inte någon som har en cykel att sälja, jag vill inte ha en tant cykel iaf :)

mer en mountinbike.

Av Sara Eriksson - 23 april 2010 20:55

  

    

Dessa söta skor fick följa med Klara hem idag hittade dom faktiskt på rea dom kostade från början 430 kr men de var 50% på dom så ynka 215 kr betalade vi för dess Kavat skor.

Även ett par Didrikson överdrags byxor för 350 kr från Intersport fick följa med hem till hennes Didrikson jacka.

Perfekt att ha sen i vår när hon ska vara med oss ute när de blit lite varmare, ett fleceställ under de så blir de kanoners, och spec när vi ska cykla.(vindtätt)


  


Av Sara Eriksson - 23 april 2010 20:07

Den här snygga skötväskan klickade jag hem igår. Har länge velat ha en SkipHop väska tycker dom verkar så bra när man bara kan hänga dom på vagnen med spännen, istället för våran nuvarande skötväska som man spänner fast hela axelbandet och dessutom börjar knapparna svika på den, och inte går de korta av axelbandet heller på den.

Men iallafall så har jag vela haft den hur länge som helst inte just denna men när jag hittade ett erbjudande om 15% hos babyfrog.se i crazyangels blogg så tog jag direkt emot de erbjudandet och klickade hem denna snygga väska.

  

Duo Deluxe Cherry Bloom 749:-

 

Skip Hop Duo Deluxe är en skötväska som är skapad för att rymma allt som behövs när man som förälder är ute med sin baby. Olika fickor och fack gör det smidigt att få plats med blöjor, flaskor, kläder och leksaker.


De smarta barnvagnsremmarna gör det enkelt att fästa väskan på vagnen. På de nya patenterade spännena till remmarna är även axelremmen fäst så det går snabbt att flytta väskan från vagnen till axeln eftersom axelremmen aldrig behöver tas av.
Duo Deluxe är 30 % större än sin föregångare Duo, den rymmer med andra ord mycket.

• Hänger säkert på vagnen och kan bäras på axeln
• Patenterade spännen på barnvagnsremmarna
• Tillverkad i mycket tålig och hållbar canvas
• Mjuk skötmadrass är inkluderad
• Sidoficka för flaska eller mugg
• Axelremmen har ett mjukt, avtagbart axelskydd
• 11 fickor totalt, varav två med dragkedja för t ex plånbok och nycklar
• Praktisk ficka för mobiltelefonen
• Insida I ljus färg gör det lättare att finna babyns saker
• Magnetlås stänger väskan
• Storlek: bredd 33cm x höjd 35cm x djup 7cm
• Kan tvättas i maskin


Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<<
April 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards