Klaras mamma Sara

Alla inlägg under juni 2010

Av Sara Eriksson - 16 juni 2010 00:04

mammas gorumpa första gången i en matstol. Ha ni sett gokinderna då:) mitt hjärta tillhör henne!! Älskade flicka!

 
Av Sara Eriksson - 15 juni 2010 22:25

Memmms Gulltös!!

(Klara säger memm istället för mamma)


Idag är de så som sagt tisdag och var meningen Jocke skulle jobbat i dag, men pga regnet som kom i natt och i morse så hade dom inte hunnit målat klart huset och då kunde dom inte riva någon ställning. Så istället åkte vi till Söderhamn för att umgås med Jockes faster Inger, kusin Sara och hennes guddotter Elenore som är 1,3 år. Sååå söt liten flicka, hade kameran med mig men glömde helt av mig att ta bilder.


Vi hade iaf mysigt och barnen fann varandra på engång, de delades ut kramar och pussar till höger och vänster. Dock bara till varandra. Elenore kan inte gå än men en jäkla fart på krypningen hade hon Klara hann inte alls med, och hon måsta ju kolla på allt annat runt om också. Sedan gick vi ner på stan och till Jockes kusin Camillas jobb och hälsade på en sväng innan vi åkte hem.


Får se om Sara och Elenore kommer upp hit till oss den 26e och hälsar på.

Annars får väl Klara och jag ta oss en tur ner och hälsa på dom. De tar ju liksom lika lång tid till Hudik som till Söderhamn för oss.


Annars så har Klara i dag upptäckt att mamma har en katalog full med hästar! Yeppiiiii!! Hon kan sitta hur länge som helst och titta när man bläddrar i den, annars brukar hon liksom smita iväg och bli less när man läser bok eller så.

Hon smiter även iväg fort som tusan när hon ser att man går och hämtar en blöja, eller när man tagit av den gamla och ska vika ihop den. Kvick som en liten fisk är vad hon blitt.


I morse tog hon pappas snusdosa på bordet med och så fort jag reste mig så smet hon iväg med den, lillrackarn!!



Av Sara Eriksson - 14 juni 2010 12:18

Helt otroligt vad de lilla grynet växer!!  

Av Sara Eriksson - 14 juni 2010 12:06
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sara Eriksson - 14 juni 2010 11:56

Härligt väder det är idag, men varför ska de alltid blåsa !!!!


Vet inte vad som händer idag, hade tänkt åka på Kyrkis i morse men vi vaknade 10 här hemma och då börjar ju Kyrkis, får ta de en annan dag istället, pappa ska ju ändå jobba tis-fre.


Nu ska jag iaf klä på mig något annat än myskläder och försöka hitta på något.


Gungande tösen som försöker äta upp tutan!

  

Av Sara Eriksson - 12 juni 2010 14:02

Vilket jäkla väder vi fått i dag. Jag vill ha som i torsdags ju!!

 med 23 grader varmt och stekande sol HELA dagen lång!!


Ja igår var de student för syster och kusin, riktigt trevlig kväll. Även om jag saknade Klara alldeles för mycket, men ändå skönt att hon inte var med, är ju lite styrigt när de blir så mycket folk (60 pers) Och hon ska vara ÖVERALLT!! Dom har ju ändå inget nöje av att vara med på sånna tillställningar med alkhol och hög musik när dom är i Klaras ålder. Klara hade de bättre hos farmor med en massa mys!


Men som sagt de var trevligt, även om jag tog de lugnt för någon av oss måste ju köra i dag också! Såklart så är de jag de.

Men studenterna fick en massa presenter och vi njöt av god mat och dryck, för att inte tala om den underbara trubaduren. En massa bra härliga låtar spelade och de sjöngs en hel del.

Kl vart nog närmare 3 innan vi kom i säng så är lite trött i dag, hade en djävulsk huvudvärk för någon timme sen, ingen bakfylle värk utan mer trött värk, så fort jag rörde mig så bara högg de i vänster sidan av huvudet.


Nu har ajg preis duschat och ska klä mig, försöka få upp Jocke ur sängen för att sedan åka in till stan och hämta Klara, sedan blir de fotografering på balen!


Nej väcka Jocke var de ja!!


Märkte att de int funkade att lägga upp någon film på MMS iaf, men men, har en hel del bilder i kameran så får se om jag hittar några bra där,


Av Sara Eriksson - 11 juni 2010 23:21

hejhej från oss på student festen i lindefallet. Studenterna åkte precis in till stan så nu sitter resten av folket här och lyssnar och dricker lite gott:) härliga tider men ursäkta darret på filmen.

 
Av Sara Eriksson - 10 juni 2010 22:52

så här låg Klara och myste med sin älskade giraff när vi gick och la oss nu. Man skulle så gärna vilja krypa ner och lägga sig med henne. Attans att hon har så liten säng bara! Nej men godnatt då!

 

Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards