Klaras mamma Sara

Alla inlägg under juni 2010

Av Sara Eriksson - 9 juni 2010 21:23

Ja nu är de onsdag igen, tycker det alltid är onsdag eller fredag nu för tiden!


Idag har vi vart i stan shoppat lite nya kläder bla 2 tunika/klänningar på Gina Tricot, en klänning på Lindex, jeansleggings och ett par svarta på Åhléns även en tröja åt Klara och en kofta till mig fick följa med därifrån.

Jocke köpte skjorta och jeans på JC sedan fick han en röd snygg keps av mig på Intersport.


Nu sitter jag här och känner att jag spenderat för mycket pengar idag.


Just de Klara fick en tamburin och en svart Brio Lära gå vagn också.

Jäklarns vad hon har racat med den här nu. Hon kom även på att de gick att backa den, men hon kom inte på att hon lära backa själv så då åkte hon på rumpan. Var ju skit kul att åka i den också.


Nu försöker vi söva ner henne men hon är inte på sov humör just nu. Hon har vart uppe alldels på tok för länge om kvällarna nu på senaste månaden.

Men i morse sov hon länge, fast hon vaknade för välling runt 05:30, sedan vela hon inte ligga i sin säng så då fick hon sova med oss och slocknade och sov till 10 alltså och jag med för den delen. Vi vaknade till när pappa klev upp vid 9 men somnade om på engång. SKÖNT!!!


OJoj så mycket text de blir nu för tiden. Vart så dåligt med bilder nu på senaste! Ska bättra på mig jag lovar!!

Av Sara Eriksson - 8 juni 2010 22:41

Ännu en kväll där jag är mega trött!!


Idag har vi vart och hälsat på Jockes kompis i Rogsta som har en pojke som är 20 dagar yngre än Klara. Roligt att träffas när dom är lika gammal nästan, även om han är efter Klara i sin utveckling för Klara blir genast så gammal när vi träffar den familjen, och Klara kan så mycket.


Kvällen har jag och Klara tillbringat i Skarplycka och Klara fick en Volvo napp av morfar som han tagit hem från jobbet! Gull!

Jag gjorde en rabarberpaj där som vart mindre god, jag frågade om jag skulle sockra rabarbern, ja men inte så mycket sa mormor, och då sockrade jag inte så mycket, och jäääklans vad surt de vart! Vi åt glass med paj istället för paj med glass :)


Upptäckte just att skattepengarna kommit in på kontot och i morgon ska vi nog åka in och kika efter lite student kläder, Jocke ska ha nya jeans och jag tror jag ska köpa jeansshort och en typ tunika aktig top.


Sedan ska vi ju köpa present också, och frågan är bara vad, har lite funderingar men njae kanske inte fungerar ändå!


Har försöt hittat en bild på Volvonappen men hittar ingen ska försöka få någon fin bild på den i morgon.



Av Sara Eriksson - 7 juni 2010 22:17
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sara Eriksson - 7 juni 2010 22:00

    

Två bilder på stugan från ifjol, den nedre är nästan precis ett år gammal!


Ja det kan man verkligen säga, längtar efter att krypa ner under mitt eget täcke med min egen kudde i min egna säng!! Ska bli riktigt skööönt!!


Är sjukt trött nu, vaknade 06:30 i morse Klara vaknade för välling och Mormor/gammel mormor, var snabbt uppe och inne i köket där vi sov för att koka kaffe. (mormor stiger sällan upp efter 6)

Klara vart iallafall piggelin när det började röra sig runt om henne, försökte lägga henne med mig när Jocke åkte för att ta upp näten med Fredrik och gammelmorfar men de gick då inte hon hade full koll på båda hundarna och på gammelmormor!


Har inte vart de bästa vädret direkt ute på havet, men ack så skönt att slippa sitta här inne i lägenheten! Är sååååå underbart att vara ute!! När de enda ljud man hör är måsar och vågorna som går mot stenarna.


I näten vart de en hel hög med strömming några aborrar och några sikar, så innan vi åkte hem i dag så fick vi middag som bestod av Aborrfilé och Sikfilé med grädd sås och potatis, till förrätt vart de böckling(rökt strömming)

Och guuuud så gott de var!!!!


Nej nu ska jag krypa ner i min underbara säng!!!


Föresten vet ni att skattepengarna delas ut denna vecka :) hihihihi

Lär in och leta mig nå kläder att ha på studenten (syrrans)


Av Sara Eriksson - 5 juni 2010 23:45

Gokväll, vid lunch i dag packade vi väskan och tog resesängen sedan for vi ut till stugan och här ligger vi nu och myser vid kaminen. Klara somnade nyss vart lite tokigt för vi var över till min morbror tord en sväng också. Nej nu ska vi bädda ut soffan och sova.. Godnatt!P.s Klara har doppat fötterna i havet för första gången i sitt liv. D.s

 
Av Sara Eriksson - 4 juni 2010 22:33

Tänkte testa de här med mobil bloggning nu när jag efter 1 år äntligen satt i gång internet på min telefon också:) hittade denna söta bild på Klara när hon var 5 månader och precis lärt sig att sitta. Gullhöna!!

 
Av Sara Eriksson - 4 juni 2010 20:13

Ja igår var vi ner till Gävle sjukhus med Klara för att kolla upp hennes tumme som hon har lite problem med.

Vi träffade en jätte bra (svensk) läkare, han pratade med Klara och var jätte härlig, förklarade för oss allt om hennes tumme och de kommer tyvärr sluta med en operation, hela operationen kommer ta ca 10-15 min.


Det som har hänt är att ett ledband som går över en sena har fastnat i senan.

Det händer på barn, men det är oftare att de händer på vuxna människor spec om de vart en inflamation i tummen så de blivit trångt där.


Operationen tar som sagt inte lång tid och det dom kommer göra är att dom bara delar på ledbandet och sedan kommer de växa ihop av sig själv. Hon kommer att få röra på tummen på engång och behöver inte ha något gips eller sånt.


Operationen kommer ske inom 30 dagar!


JAg känner mig jätte nervös, min lilla flicka ska sövas och ligga på ett operationsbord. Småbarn ska inte vara sjuka och ligga på sjukhus eller få några skador över huvudtaget!!

Jag kommer vara så ledsen när jag ser henne sövas ner, kommer inte klara av de.

Redan nu rinner tårarna när jag tänker på att hon ska ligga där helt okontaktbar!


Nej nu måste jag sluta skriva!!



Av Sara Eriksson - 2 juni 2010 12:52

JA det är bara yoitförnamnet av vad det är här där jag sitter just nu!!

Ute på bron, medan Klara sover i vagnen. Hon vart helt slut efter att vart och sjungit och kryrpit runt bland barnen och snällt delat ut en massa pussar!!


Jag sitter och funderar vad jag ska ta och hitta på för något!


Vart ju inge Emma&Viggo igår för dom hade lite andra planer. Istället ringde min pappa och sa att jag kunde komma in med bilen så skulle dom fixa framvagnsinställningen på den eftersom den har slitit så jäkligt på däcken.

Sagt och gjort for jag in till staden och lämnade bilen tog en liten promenad ner på stan och mötte mamma/mormor och lilla Norah (Thessa pluggade) vi kikade i lite affärer och sen vart jag bjuden på Lunch på HotChili åt nå grillad kyckling med jordnötsås, kyckligen var god men inte såsen!


Nu är vaknar Klara med bäst att plocka upp henne innan hon hoppar ur vagnen själv!



Presentation


Sara Eriksson, Mamma till lilla Klara som är född 20 septemer 2009, sambo och förlovad med Jocke Nilsson.

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards